Trata ančovičky jsou pečlivě vybírány, vyčištěny a konzervovány, aby byla zajištěna jejich kvalita. Jsou lehcepovařené, což jim udrží jejich křupavé a jemné maso, které je plné přírodních živin. Přidáním pikantního pepře k přírodní vůni čerstvé ančovičky je výrobkem, který se stal oblíbený v Řecku i v zahraničí. Loveny jsou hlavně ve vodách severního Egejského moře. Jedinečné podmínky v jejich přirozeném prostředí a jejich stravě, jsou důvodem vysoké kvality a svěžesti masa. Vyrobeno v Řecku.
Složení:
60% Sardinka - ančovička (Engraulis encrasicolus), rostlinný olej (sojový olej), jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, 0,3% chilli papričky
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 1604 kJ / 388 kcal
Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 7 g
Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny 16 g
Sůl 1,5 g