Trata ančovičky jsou pečlivě vybírány, vyčištěny a konzervovány, aby byla zajištěna jejich kvalita. Jsou lehcepovařené, což jim udrží jejich křupavé a jemné maso, které je plné přírodních živin. Přidávání oregana a kvalitního rostlinného oleje zpečetí přírodní aroma čerstvých ančoviček a větší chuť výrobku. Odlov probíhá hlavně ve vodách severního Egejského moře. Jedinečné podmínky v jejich přirozeném prostředí a jejich stravě, jsou důvodem vysoké kvality a svěžesti masa. Vyrobeno v Řecku.
Složení:
60% Sardinka - ančovička (Engraulis encrasicolus), rostlinný olej (sojový olej), jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, 0,2% oregáno
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 1566 kJ / 758 kcal
Tuky 34,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny 15,6 g
Sůl 1,5 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .